Ingredientes:
- creilles
- alls
- oli
- conill a trossos
- 1 ou
- cigrons a remulla des del dia anterior
- 2 o 3 tomaques seques
- 2 nyores
- opcional: afegir caragols
Preparación:
Posem a bullir en una olla el conill, les creïlles a trossos (deixar una sencera), els cigrons, les nyores i les tomaques seques. Quan estiga tot a l’olla, apartar la creïlla sencera. En un morter s’haurà picat un all amb sal, s’afig la creïlla que hem apartat, es mescla tot, s’afig el rovell de l’ou i es continua movent.
La clara de l’ou es tira en l’olla, on qualla, i a l’hora de servir es pot trossejar. Se servix el bullit de l’olla en una font i la mescla de l’all del morter en un plat. A les restes del morter se li afigen 2 o 3 cullerades de caldo, es mou i es tira per damunt de les potes i el conill.